De Tsjoepkes: Nordic Walking Club Midden Limburg

Wie zijn ze

De Tsjoepkes zijn ontstaan in 2006, een tiental enthousiastelingen hebben alle Sporta lessenreeksen 'Nordic Walking' gevolgd bij Jochen. Aangezien we na de cursussen graag aan Nordic Walking wilden blijven doen hebben we een clubje opgericht om wekelijks te blijven wandelen. Ondertussen zijn we met een 25-tal leden.

Onze vaste wandelafspraak is op dinsdagavond om 20u telkens op een andere plaats in Limburg, afhankelijk van het parcours is dat tussen de 8 en de 10 km. Iedereen wandelt op z'n eigen tempo, al proberen we de groep samen te houden door regelmatig een kleine pauze in te lassen. Hieruit is onze, inmiddels al beruchte, drankstop ontstaan, proeven van één of ander lekker likeurtje of drankje. Na de wandeling kaarten we uitgebreid na in een plaatselijk café en bespreken we de komende activiteiten.

Daarnaast gaan we elke eerste en derde zondag van de maand wandelen, afwisselend in de voor- en namiddag, al dan niet gecombineerd met andere activiteiten. We proberen zoveel mogelijk deel te nemen aan de Nordic Walking activiteiten die door Sporta georganiseerd worden of door bevriende clubs. Sinds kort zijn we te herkennen aan onze rode Tshirt & Fleece met bedrukking.

Verscheidenheid is wellicht ons sleutelwoord, onze leden komen uit zowat heel Limburg, de leeftijd varieert tussen de 30 en de 65 jaar, koppels, alleenstaanden & vrijgezellen, voor elk wat wils. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan de unieke sfeer van onze groep. We doen trouwens veel meer dan wandelen alleen, we organiseren allerhande activiteiten, ons tweede weekend was onvergetelijk, de jaarlijkse BBQ is absoluut niet te missen, daarnaast zijn er kookavonden, gaan we naar allerhande optredens en concerten, gewoonweg teveel om op te noemen.

 

Ben je reeds een geoefende Nordic Walker?

Wil je graag deelnemen aan onze activiteiten?

Ben je het beu om altijd alleen te moeten wandelen?

Dankzij onze planning zijn er altijd wel mensen om 'samen' te wandelen

Heb je wel interesse om het eens te proberen, maar nog nooit de eerste stap zet?

Wij helpen je graag op weg, kunnen 'tijdelijk' poles voorzien

zodat je het eens ongedwongen kan proberen.

 

Onze leden

Voorzitter & penningmeester: Daniel

 

Planning wandelingen: Jochen

 

Annemie & Josette

 

Annelies & Dirk

 

Dirk D

 

Juliette & Etienne

 

Hilde

 

Ilse

 

Jos

 

Jos & Clemens

 

Jochen

 

Marita & Jean

 

Josiane & Luc

 

Marijke & Daniel

 

René & Gerda

 

Simonne

 

Wivina

 

Yves (we zullen je missen)

 

Lidgeld

Dankzij Sporta zijn we verzekerd tegen gebeurlijke (sportieve) ongevallen tijdens al onze activiteiten.

De jaarlijkse bijdrage aan ons clubje bedraagt: 25€

Onze rekening

979-3367228-72

Alvast bedankt voor je bezoek, je bent bezoeker

Deze site werd het laatst bijgewerkt op 18/1/2010